donderdag 30 december 2010

schoenen


hier weer een berichtje van mejuffrouw kip. ja ja 't is te merken hè, dat ik vakantie heb;-) gister heb ik mezelf op nieuwe laarzen getrakteerd. van mijn favoriete merk dr. martens. volgens mij de enige schoenen die geschikt zijn voor mensen zoals ik, van het soort dat behept is met en brede voeten en een hoge wreef.  een zeer slechte combinatie als het om het passen van schoenen gaat, schoenen kopen is dus ook nooit echt een feestje voor mij. maar dm's passen gelukkig meestal wel en ik heb ze dus ook in alle soorten en maten; hoog, laag, met en zonder hak en nu dus ook als enkel laarsje. ik ben blij:-)



vandaag nog meer bezig geweest voor blije voeten, namelijk met het haken van sloffen. de linker is bijna af dus binnenkort volgt er een blogje over!



7 opmerkingen:

  1. en zo kan een mensal blij zijn met een paar laarsjes, mooi zijn ze!
    lieve groet en tot...riet:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw dokter martens, m'n favorite, en onverslijtbaar he? , geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mejufrouw kip…
    k vind je schoenen heel hip!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zit hier ook met DMs aan mijn voeten. Ik heb de gewone laarzen gekocht, maar het kriebelde om deze ook aan te schaffen. Ik zat gisteren aan deze schoenen te denken en -kijk- nog iemand die ze zo tof vind. Ik moet niet zeggen dat het nu weer kriebelt zekers?

    BeantwoordenVerwijderen