dinsdag 9 november 2010

holy stitch

afgelopen weekend ben ik afgereisd naar leeuwarden omdat ik daar een cel had gehuurd tijdens de holy stitch. een leuke markt voor handgemaakte spullen in een oude gevangenis. de locatie was natuurlijk super cool maar ook alle andere deelnemers en bezoekers maakte het tot een gezellig geheel. 


ik vond het erg leuk, had lieve behulpzame buren [wat vooral zondag toen ik alleen stond heel fijn was] en ik heb best nog wel wat spullen verkocht en vooral alle goede reacties op wat ik maak waren erg leuk. allemaal bedankt daarvoor. ook was het natuurlijke grappig om een aantal medeblogsters eens in levende lijve te ontmoeten.  zondag begon heel rustig, dus toen had ik ook nog tijd om wat dingen te maken, maar eindigde heel druk. een geslaagd weekend dus. ik weet nog niet of ik de volgende editie ook weer mee doe, want het was wel ver weg en ook wel vermoeiend een heel weekend lang. maar het was dit keer zeker de moeite waard:-)10 opmerkingen:

 1. Wat ziet je kamertje er gezellig uit. En wat leuk dat je het zo druk had met al je leuke spulletjes. Jammer dat ik niet even kon komen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou..ik vind het een super locatie! Ben ik blij voor je dat het zo een succes was...zeker als je daarvoor zo'n eind moet rjjden!
  Jammer genoeg is er geen plek meer in december voor de sunday market,..ik wou ook wel graag naast je staan :o)
  Ik kom zeker wel kijken...woon er in principe naast dus..
  Fijne week!
  Groetjes,
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er erg gezellig uit, maar je zult er niet in willen blijven.
  lieve groet en tot...riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo tof in een cel wel grappig maar super leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een te gekke locatie! Je 'cel' ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook super blij met mijn échte mejuffrouw kip hanger! ;-) Ik vond het zo leuk om je in het 'echt' te ontmoeten (ook al was het in de gevangenis, haha). Ineens een gezicht bij een blog. Je maakt prachtige spullen overigens. Stuk voor stuk juweeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een originele locatie, maar voor mij jammergenoeg te ver weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk blog! Ben vanaf nu een trouwe volger ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog steeds heel blij met mijn mejuffrouwkip klipjes!
  Het was een mooie locatie in de blokhuispoort waar je stond!

  BeantwoordenVerwijderen