vrijdag 26 november 2010

winters

 
hoewel ik dit jaar allerlei goede voornemens had om net als vorig jaar zelf een winterjas voor bélen te maken [ik ben er zelfs aan begonnen, dus heb weer wat extra vulling in de bak met onafgemaakte projecten] gooide de plotselinge kou ergens in oktober roet in t eten. de jas was namelijk verre van af en de temperatuur daalde echt beneden de 10 graden en ik voelde me toch een beetje een slechte moeder dat ik mijn kind in een dun regenjasje [weliswaar met een dik vest eronder] liet rondlopen. een bezoekje aan de zara bracht de uitkomst. niet heel origineel maar wel erg mooi. hoewel ik van de zomer in frankrijk een paarse muts gemaakt had, vond ik dat bij een jas als deze rode accessoires als muts, sjaal en wanten erg leuk zouden staan. deze werden dus mijn nieuwe wat minder omvangrijke project.
gehaakt in hele gewone vasten want die vind ik in alle eenvoud toch t leukst. laat de winter maar komen;-)


7 opmerkingen:

 1. oh zo lief...de wanten...
  Lekker warm gekleed naar buiten..heerlijk met dit koude weer..nu nog sneeuw;o)
  fijn weekend!
  Groetjes,
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuke combinatie voor winterse dagen!
  lieve groet en tot.....riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat grappig; ik ben ook net bezig met een rode muts en rode sjaal voor Elke. De handschoenen heb ik maar gekocht omdat ik geen patroon kon vinden (en het mij ook wel wat lastig leek met zo'n duim breien).
  Leuke combi zo met de jas:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @bloem ik heb ze gehaakt zonder patroon. de want is eigenlijk een hele smalle lange muts waar je op een bepaald moment een gat ik maakt en daar zet je de duim aan. dat is een nog smallere muts;-) misschien maak ik er binnenkort een tutorial van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een fijne tips op mijn blog! Heel erg dank je wel. Ik ben al eens in Berlijn geweest en weet inderdaad nog van een markt, op een zondag, met 2e hands en mensen die dingen maken, maar zou niet weten welke markt dat was. We gaan pas in februari, maar genieten nu alvast voor.
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele mooie combinatie, dat grijs met rood! En wat een schattig jasje!

  BeantwoordenVerwijderen