vrijdag 4 februari 2011

rode schoentjes

bélen is de laatste tijd erg snel gegroeid, vooral haar voeten. met als gevolg dat alleen nu haar rubber laarzen nog passen. nu heeft ze wel hele mooie rubber laarzen, maar toch;-) ik moest echt op zoek naar nieuwe schoenen, en dat vind ik niet makkelijk. kinderschoenen zijn namelijk altijd of te duur of te lelijk [lees roze, glitters en prinsessen, wat op de een of andere manier onlosmakelijk met meisjes kleding verbonden is]. toen ik deze schoentjes bij de webwinkel kindleefsteil vond, met 50% korting en in de juiste maat, stond ik dus voor een groot dilemma; een leuk model en betaalbaar, maar die kleur.


IK HAAT ROZE 

maar deze aanbieding kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. ik hoopte nog even dat de kleur in het echt mee zou vallen, maar toen ik de doos opende waren ze tot mijn schrik echt barbie roze. een potje rode verf van de schoenmaker bood gelukkig uitkomst


stukken beter! alleen jammer van het witte stiksel  maar toch  ben ik best tevreden  met het resultaat.


tip: als je ooit schoenen gaat verven gebruik dan nooit het bijgeleverde kwastje, want dat verhaart, een stukje spons werkte uiteindelijk veel beter en streep lozer. 


12 opmerkingen:

 1. Oh wat zijn ze mooi geworden :-)
  Ook ik hou niet van roze....dochterlief helaas wel ;-/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond ze wel mooi in dat roze. Maar jouw rode versie mag er ook wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn knap geworden. en echt beter dan het rose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie schoentjes maar inderdaad veel beter in rood. Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mor zeg...geniaal!
  Blij te horen dat ik niet de enige ben die roze haat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou wel van roze, maar ik het rood zijn ze nog stukken mooier !
  Ik ben benieuwd naar de kleurvastheid van dat produkt trouwens : kan je ons dat laten weten of het na een tijdje in gebruik te zijn nog altijd zijn kleur behoudt ? Ik vind dat namelijk een goeie tip voor als ik wat verandering wil in mijn schoenverzameling zonder veel geld te moeten uitgeven !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn lievelingskleur is rood en ik heb ook heel lang geen roze gewild voor mijn oudere meisjes. Nooit kocht ik wat in roze. Roos: dat kregen ze wél op hun eigen vraag van familie.
  Maar vier maanden geleden werd ons vierde meisje geboren (negen jaar na het jongste meisje tot dan)en eh: ik raakte toen letterlijk in een roze wolk :). Ondertussen is het wel weer gebeterd.

  De schoentjes zijn trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zalig geslaag én zechino d'oro zijn héél goeie schoentjes, leuk dat je ze aan zo'n prijsje kon kopen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze erg mooi geworden , ik hou ook wel van roze, maar rood zijn ze wel erg mooi!!!

  Ook ben ik wel benieuwd naar de kwaliteit van de verf, ik heb namelijk ook zulke soort schoenen in het zwart en vind rood wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super goede oplossing! Ik wist dat je dat kon laten doen bij de schoenmaker, maar zelf doen .... dat wist ik niet! merci voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, wat een kleur! Hier komt ook amper roze binnen.
  Die oplossing van jou, die ga ik zeker onthouden. Ik had daar nog nooit van gehoord. En dan kan je zomaar bij de schoenmaker kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 1 kleur roze is onze afspraak, dus geen jas, schoenen en broek in het roze...nu koos ze roze schoenen..! achja, ben ik verder wel van het roze af ;-) jouw metamorfose is goed gelukt, blijft het ook zo mooi?

  BeantwoordenVerwijderen