zaterdag 10 december 2011

kadootjes

de tijd van kadootjes is weer aangebroken. en laat ik nu net een hekel hebben aan inpakken. het inpakpapier scheurt, kreukt of wil niet strak om het pakje gevouwen worden, en altijd als het wel lukt om het papier er enigszins netjes omheen te krijgen dan is het begin van het rolletje plakband zoek en moet je je pakje wel los laten om met 2 handen het begin los te pulken en kun je weer opnieuw beginnen met inpakken. en ik vind het ook altijd leuk om iets origineels met de verpakking te doen en dan is natuurlijk altijd dat ene lintje, rolletje masking tape of stempeltje zoek: frustraties frustraties, frustraties.

maar nu heb ik de ideale oplossing!!!

de naaimachien


 kadootje ruim tussen 2 stukjes papier en rondom dichtnaaien.


 en het beste is: hoe slordiger hoe beter!!


en je maakt ook nog mooi je restjes spoeltjes op;-)5 opmerkingen:

  1. Ik heb ook wel een zakje gemaakt voor twee velletjes op elkaar te leggen en aan drie kanten dicht te stikken. En alleen de laatste kant plak ik dan dicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie actie-ga ik onthouden-heb kertslaarzen genaaid van papier-zie mijn give-away. Als je wil. Mooie dag met hart&ziel toegewenst door Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. da's een goed idee! Misschien nog leuker als je nog een leuk stukje stof op dat papier naait, fleurt het toch een klein beetje op :)

    BeantwoordenVerwijderen