dinsdag 1 juni 2010

rommelmarkt

afgelopen zaterdag waren we naar de rommelmarkt in makkinga, we waren namelijk het hele weekend met de familie in friesland. op de markt kochten we speelgoed voor bélen, gereedschap voor mijn lief en deze geweldige vintage knopen en patroon voor mij. de knopen ben ik al aan het transformeren tot oorbellen en haarspeldjes [de materialen die ik op etsy besteld had zijn namelijk binnen:-D] dus als de lijm droog is volgen de foto's. 
ik ben ook druk bezig met het maken van scrabble hangertjes alleen dat is nog even lastig, ik wil er namelijk kleine tekeningetjes op plakken. alleen is de inkt waarmee ik getekend heb oplosbaar in water en dus ook in diamond glaze:-( moet dus nog een beetje experimenteren om dit op te lossen. ik heb de tekeningetjes nu geprobeerd te fixeren met een heel dun laagje diamond glaze, tot zo ver ging het goed, ik hoop dat als ik er straks de dikke laag opsmeer de boel niet als nog gaat uitlopen. nog even geduld dus;-)

4 opmerkingen:

  1. ooh, die witje met het rode randje, heel mooi, en je hebt er 6... dus je kan ze gebruiken voor dat ene patroontje met de knoopjes op de schoudertjes... leuke "rommel"vangst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik val voor die groene! Ben benieuwd wat je ermee hebt gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen