zondag 19 september 2010

nieuwe oude pfaff

met heel veel pijn in mijn hart heb ik afscheid moeten nemen van mijn oude vertrouwde pfaff 90 maar de laatste tijd had ik zoveel problemen met de draadspanning dat de lol aardig van het naaien af was. dus al een tijdje was ik op zoek naar vervanging. aangezien ik erg van oude spullen hou en een hekel heb aan plastic moest het uiteraard wel een oud model worden maar dan net een met iets meer mogelijkheden dan m'n pfaff 90.


het is een pfaff 1212 geworden, helaas iets minder klassiek als de vorige maar toch wel redelijk stijlvol en degelijk en zwaar. ik ben er erg content mee.  ik heb nog niet alle mogelijkheden uit kunnen proberen. ik heb dus iets te doen de komende winter. 

dit oude stikkertje vind ik echt uber-cool;-)vandaag heb ik er mijn eerste ding op gemaakt; een hoesje van vilt voor de nieuwe telefoon van mijn lief.voor mezelf maakte ik er een tijdje geleden ook al zo een, maar dan op de hand maar nu moest t natuurlijk op mijn nieuwe oude pfaff.

5 opmerkingen:

 1. schoon, zeer schoon! Zowel machien als GSM-wikkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, we hebben bijna dezelfde machine. Ik heb de Pfaff 1197, geweldige machine. Heb jij er toevallig een boekje bij? Ik namelijk niet en weet nu niet waarvoor de verschillende steken en voetjes voor zijn.
  De mijne heeft niet zo'n mooi stickertje..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel succes ermee en geniet van je nieuwe oude pfaff
  ben zelf ook zot van mijn oude berninna echt super retro en werkt nog meega goed (het was een cadeautje van mijn overleden oma dus ook een beetje sentiment)

  vele groetjes Dietlinde

  http://lovelylinde.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En heb je al het a.a.a gemaakt op je Pfaff?

  Je hebt een award gekregen? Kijk maar even op mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen