dinsdag 13 april 2010

kinderkamer inspiratie

deze geweldige kinderkamers zag ik op lillelykke, ik krijg gelijk zin om aan de kamer van mijn dochter te beginnen, alleen..........

de kamer van mijn dochter is nog geen kamer, maar een berging :-? wonend in amsterdam is een niet al te groot appartement, maar wel op de derde verdieping onder de bergingen. het idee was altijd dat als er een kindje kwam dat we dan heel 'makkelijk' met een gat met een trap in de woonkamer, de berging tot kinderparadijs konden omtoveren. alleen het kindje is er nu al bijna 2 jaar maar het gat en de trap met het bijbehorende paradijs zijn er nog steeds niet. tijdgebrek en het feit dat een bouwvergunning en een hele papierwinkel aan rompslomp vereist is. de tijd begint nu enigszins te dringen want haar bedje (formaat tussen wieg en ledikantje) begint een beetje krap te worden, en een groter bedje past er eigenlijk niet bij  in onze ook al niet zo ruime slaapkamer. dus voorlopig hou ik het nog even bij fantaseren over de inrichting, ook helemaal geweldig is casa kids .

2 opmerkingen:

  1. Hoi,
    Ook fan van Lille Lykke. Ik bekijk elke dag haar blog. Ze verkoopt ook erg leuke artikelen van Scandinavische afkomst. Ben er dol op. Ik zie dat je ook van vintage houd. Leuk. je hebt er een volger bij. Tot snel.
    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey, wat een leuke blog. Hopelijk vind je snel een oplossing voor het bedje van jullie kleine meid. Groetjes en tot snel, ga je volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen