vrijdag 30 april 2010

koninginnedag

koninginnedag is niet mijn favoriete dag van het jaar, veel te veel lompe dronken mensen op straat. jarenlang heb ik deze dag dan ook proberen te negeren door me in huis op te sluiten, de stad uit is ook geen optie, omdat je bij terugkomst je auto nooooooit meer kunt parkeren. maar sinds ik een kind heb is de vrijmarkt natuurlijk een te mooie gelegenheid om goedkoop kleding en speelgoed te scoren om zomaar aan me voorbij te laten gaan.

dit jaar zijn we op aanraden van velen eens niet naar de jordaan en het vondelpark gegaan, maar naar de watergraafsmeer. en dit met resultaat. de duplo bak kan vanaf vandaag niet meer dicht en ook de boekenplank is goed aangevuld. maar vooral deze werkbank was de aankoop van de dag.


met de technische educatie kun je tenslotte niet vroeg genoeg beginnen;-)
belen was ook meteen enthousiast maar dat kan ook bijna niet anders aangezien haar favoriete tv-helden buurman&buurman zijn.

6 opmerkingen:

 1. ..en wat heeft ze een prachtig werkpak aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk blog. Dat werkbankje heeft ons zoontje ook, goed voor uren werkplezier. En dat kraamcadeautje wat een vinding. Wij verkopen dat lint, leuke tip dus voor klanten, doorverwijzen naar jou blog. Supers en een heel fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de broek is geen eigen maaksel dit keer, maar een echte oude. heb 'm afgelopen herfst gekocht bij laura dols, gelukkig past hij nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOh buurman en buurman, mijn zoontje van 5 lacht zich ziek elke keer als hij dat ziet!

  Tof speelgoed en een heel mooi werkbroek.

  k

  BeantwoordenVerwijderen