maandag 26 april 2010

kraamkadootje

dit weekend was ik bij een vriendin op kraamvisite, als ik zo'n kleintje zie kan ik niet meer voorstellen dat die van mij ook zo klein is geweest, maar dat ter zijde.
ik nam me al de hele week voor om een leuk kadootje te maken, maar om de een of andere reden kwam het er steeds niet van. zaterdag begon de tijd toch te dringen. het kadootje werd een speenkoord. redelijk snel om te maken, maar wel een leuk resultaat.


klemmetje, lintje, viltje, drukknoopje, klaar....dacht ik. nadat ik een aantal pogingen had ondernomen om het lint op het vilt te spelden bleek dit een onmogelijke opgave. alles begon de hobbelen en het leek me niet mogelijk beide laagjes tegelijk aan het vilt te stikken. gelukkig bood een stukje vlisofix uitkomst. ik heb eerst alles aan elkaar gestreken en kon zonder verschuif problemen alles onder de naaimachine aan elkaar zetten.


nu ik weet hoe het moet is het denk ik binnenkort een keer tijd is voor massaproductie, want alle spullen pakken en opruimen was 't meeste werk. en een voorraad kan geen kwaad want er zitten de komende periode nog heel wat kraamvisites aan te komen.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! En wat een schattig lintje! Waar heb je dat gevonden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik geloof dat ik deze in berlijn gekocht heb, maar ik denk dat je m hier ergens ook wel kunt vinden.

    BeantwoordenVerwijderen