zondag 24 oktober 2010

de poppies

mijn nieuwste aanwinst

 

onder het mom van nieuw speelgoed voor bélen, maar eigenlijk natuurlijk gewoon voor mij;-) 
leuk hoor zo'n kind kun je alles kopen waar je vroeger zelf het liefst mee speelde of wat je heel graag had gehad. lang leven marktplaats. en bij gebrek aan een eigen slaapkamer wil je natuurlijk ook een beetje 'leuk om naar te kijken' speelgoed in de woonkamer. maar langzaam aan kun je ook wel een beetje spreken van een soort van verslaving;-)

het begon allemaal met dit busje


in mijn bezit zolang ik me kan herinneren, en na een verblijf van jaren op de zolder van m'n moeder weer tevoorschijn gehaald voor veel speelplezier voor de volgende generatie [heerlijk hè, van dat speelgoed dat  generaties meegaat] inmiddels zijn we een jaar verder en alleen zo'n busje is ook maar zo alleen dus al snel kwam er

het vliegtuig


 [heb ik inmiddels dubbel en 1 zoekt een nieuwe eigenaar, dus bij deze]

en
bij het vliegtuig hoort natuurlijk het vliegveld


al snel gevolgd door het dorp


[hij was nog helemaal compleet! zelfs alle brieven van de postbode]


en de garage

nu moet ik echt stoppen [in elk geval met de hele grote dingen] want ik weet niet meer waar we het allemaal laten moeten. maar je hebt ook heel veel kleine leuke dingen [ai] zo staat eigenlijk de camper nog op m'n verlanglijstje.

gelukkig zijn 'de poppies' ook het lievelings speelgoed van bélen6 opmerkingen:

 1. Ha, leuk..dat (her-) ken ik!
  Mijn best vriendin had het boederijtje toen...en het vliegtuig...daar heb je een mooie verzameling bij elkaar gescoord. Zou mijn ogen voor je open houden naar de camper :o)
  Wij hebben zo'n soort garage bij mijn ouders staan...is mijn jongste ook gek op!
  De legooorbellen zijn trouwens heel leuk...als ik die aan mijn grote jongens laat zien willen ze zeker gaten laten maken :o)

  Fijne zondag!
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nostalgie,... Wij hadden ook zo'n bus als kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh! De garage, ik heb ze zelf nooit gekregen, maar overal waar ik ging en ze hadden er één, speelde ik ermee! Dit ga ik zelf ook zoeken voor m'n dochter!!! jongensspeelgoed of niet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die garage heb ik zelf ook nog. Daar spelen de kinderen bij mijn ouders mee. Maar de rest.... jaloers ben ik. Wat een fantastische collectie! Als je geen plaats meer hebt, dan mat je het altijd bij mij komen zetten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat ben ik jaloers op die collectie... Heeft het "dubbele" vliegtuig al een nieuwe eigenaar? Anders wil ik die graag adopteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had vroeger altijd 't schooltje en daar spelen nu ook mijn kinderen mee, geweldig!
  Grtjs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen