zondag 24 oktober 2010

mejuffrouw kip in het gevang

mejuffrouw kip gaat de cel in!

en wel op 6 & 7 november. ik doe namelijk mee aan de holy stitch. een leuke 2-daagse markt in een oude gevangenis in leeuwarden. ik ga er sieraden e.d. verkopen.  ik zou eigenlijk die zondag op de sundaymarket gaan staan maar ik vind dit zo'n grappige locatie dat ik er voor af reis naar het noorden van het land. dus aan iedereen die daar in de buurt woont: komt allen!

en volgers van mijn blog krijgen uiteraard 10% korting!


de productie wordt dus weer een beetje opgeschroefd de komende 2 weken;-) ik heb nog een hoop ideeën.


o.a. lego oorbellendeze ga ik zelf houden denk ik;-)
 
 
dus tot ziens
op de


9 opmerkingen:

 1. Oh leuk! Lijkt mij een heel leuke locatie!
  Wens je daar veel plezier..ik sta-maar dat weet je al- op de sundaymarket de zondag. Misschien ga ik in december nog een keer, jij ook?

  Groetjes,
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammergenoeg woon ik in het uiterste zuiden, dus ik zal niet naar de markt komen, maar heel veel plezier en zorg dat je de code weet om weer uit het "gevang" te komen..;O))
  Lieve groet en tot....Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes, jammer dat het zover is vanuit België :(

  x Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt erg leuk, maar is helaas te ver! Amuseer je en verkoop ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat leuk! En ik woon ook nog ik het noorden maar net dat weekend gaan we terug naar ons huis verhuizen. Wel jammer want ik had graag je spulletjes willen bekijken en misschien kopen.
  Veel plezier in de gevangenis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je coco chanel-hangertje en dat vinkje vind ik prachtig! Je zou er voor in het gevang willen komen... We hebben andere -hele leuke- plannen voor het weekend, want anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, wat leuk dat je naar Holy Stitch gaat! Ik wou dat ik kon, maar het is een beetje ver weg voor mij... Wat betreft Mr. Sniffles - het gratis patroon (niet van mijzelf overigens) staat in de blogpost ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Mej. Kip,

  afgelopen zaterdag heeft mijn vriendin een typemachine-ring bij je gekocht in de Blokhuispoort in Leeuwarden. De ring heeft ze cadeau gedaan, maar daar heeft ze ook wel een beetje spijt van... ;-) Kortom, ze wil er graag nog een. Maar dan voor haarzelf. Het gaat om een bruine of groene ring met een + erop. Heb je nog zoiets voor haar liggen? Dat zou top zijn.
  Wil je je reactie naar mij mailen?

  Alvast reuze dank,

  Robin
  e-mail: obinoster@kpnplanet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ robin,

  hoop dat je dit toevallig leest, ik probeerde ja namelijk te mailen maar je mailadres werkt niet. kun je me je mail adres opnieuw toesturen?

  BeantwoordenVerwijderen